ValoVedet – Paju-Mesiangervo-Siankärsämö / uuteyhdistelmä (Salix phylicifolia, Filipendula ulmaria, Achillea millefolium)

Paju-Mesiangervo-Siankärsämö / (Salix phylicifolia, Filipendula ulmaria, Achillea millefolium)Perinteisesti näistä kasveista on haettu apua hyvin monentyyppisiin vaivoihin, missä niitä vain on kasvanut. Varsinkin salisyylihappoa sisältävät paju ja mesiangervo ovat luonnonmukaisesti tuoneeet apua moniin ongelmiin. Siankärsämöstä on haettu apua mm. ruuansulatushäiriöihin ja vatsanalueen ongelmiin laajemmin. Siankärsämön yhtenä laajempana tehtävänä on nostaa unikokemukset tunnemaailman kaoottisuuden yläpuolelle, korkeammalle värähtelytasolle.

Näiden kolmen kasvin uuteyhdistelmällä on kukkaterapeuttisesti myös laajempi vaikutus. Paitsi yhdenmukaisina uutteina keskenään, ne yhdessä muodostavat syvemmän kollegiollisen värähtelynmallin jonka ensisijainen tehtävä on auttaa meitä yhdistämään kaikki erillisyyden tunteen valtaan jääneet osat ja osatekijät itsessämme, yhdeksi tietoiseksi kehokokonaisuudeksi. Koosteessaan tämä värähtelymalli kantaa tarkoituksellisesti liikkeelle laitettua ja yhteen sitovaa varauksettoman rakkauden voimaa.

Myös kipu voi olla rakkauden ilmentymä. Se auttaa herättämään näkemään todellisen tilanteemme syiden ja seurausten maailmassa. Ja ennen kaikkea, kannustamaan ottamaan yhä täydellisemmän vastuun itsestämme ja tekemistämme valinnoista.

» Tilaa

When you want blog, you can take it wordpress business magazine templates, online free in internet. Download free files for: torrent, good service, take it. How buy house?! Look here: online mortgage calculator. Buy house for best price. When you want blog, you can take it wordpress theme sytle sheet plugin. Start good web design for your blog.