ValoVedet – Koivu (betula pendula) silmu, -mahla- ja tuhkauute

Koivu (betula pendula) silmu, -mahla- ja tuhkauuteMieli maassa? Voimaannu Koivusta!

Vapaa virtaus, avoimuus, arvostelemattomuus. Siinä koivu tehotippojen vaikutusalueen ydintä. Koivutipat ovat tukkoiseen tunteeseen ja yleiseen jämähtäneisyyteen. Uutekuuri voi olla aiheellinen kun elämä polkee paikallaan eikä voimaa astua uuteen löydä. Koivu yhdistelmäuute voi konkretisoida dialogia mielen ja itsen syvempien tasojen kesken. Se opettaa huomaamaan ja välittämään, pitämään huolta itsestä ja muista.

Mahlana sen elämänvoiman virtaus avaa kehoston tukkeumia lempeän määrätietoisesti. Kevään ensimmäisten lehtisilmujen informaatio sulattaa vastustuksen lukkoja, elvyttäen samalla elimistön vastaanottavaisuutta. Koivu havahduttaa huomaamaan myös ilon ja positiivisen elämänasenteen merkityksen.

Koivutuhka, mahlavesi, lehtisilmut sekä auringon valoenergia luovat yhdessä uutteelle fotosynteesinomaisen informaatiomallin, jota keho voi hyödyntää kaikissa solutoiminnoissa sekä laajemman tietoisuuden suodattumisessa hienokehostoihin.
Energeettisesti uute omaa emäksisen luonteen.

Saatavana myös koivusokerilla makeutettu Koivuspraysuihke. Helposti mukana kulkevaa spraysuihketta voidaan käyttää pika-apuna suoraan suuhun otettuna milloin ja missä vain.

 

Kokemuksia Koivu tipan käytöstä

Koivulla on ominaisuutena avata kaikki sillä hetkellä ihmisessä jo aktivoituneet chakrat, ainakin hetkellisesti. Myös osan valokehon chakroista. Koivu raottaa kurkkuchakraa ja saattaa näin aktivoida visioiden näkemistä ja asioiden kuulemista. Kurkkuchakralla kuuntelemme sydäntämme.

Erityisesti mahlauute tuo esiin kurkun alueen tukoksia selvitettäväksi päivätietoisuuteen. Se konkretisoi viidennen ulottuvuuden tietoisuutta mielelle ymmärrettäväksi. Toisin sanoen, kun rakkaus meissä avaa riittävästi tietoisuuttamme, avautuu käyttöömme sitä mukaan uusia ulottuvuuksia. Silloin voimme hyödyntää yhä korkeampaa näkemystä kokonaisolemuksestamme.

Koivusta valmistettu silmu, – mahla- ja tuhkauute tuo esille meissä salattuna olevan ilon järjestelmän. Ilo on avain onnellisuuden tunteeseen. Uute nostaa kiitollisuuden mieleen helpottaen siten jaksamista arjessa.

Koivu tuo pintaan suhteet ihmisten välillä. Se voi helpottaa tunnetta rakastaa toisia ihmisiä ja antaa heidän rakastaa itseään sellaisena kuin ovat.

Koivu auttaa meitä myös näkemään arvostelun halumme. Meihin on luontaisesti ihmisenä asetettuna hyvin kriittinen perspektiivi, jota käytämmekin varsin kärkkäästi. Tahdomme jatkuvasti mitata ympäristömme, kuten myös suhteemme kanssaihmisiin ja itseemme. Meissä tapahtuu jatkuva arvostelun ja arvioinnin prosessi vaikkemme sitä aina huomaisikaan. Koivulla on ominaisuus näyttää meille ne paikat ja hetket joissa arvostelemme, arvotamme tai mittaamme. Tällöin voimme tarkastella niitä objektiivisemmin ja halutessamme myös jalostaa niitä laajemman ymmärryksemme hyväksi.

» Tilaa

When you want blog, you can take it wordpress business magazine templates, online free in internet. Download free files for: torrent, good service, take it. How buy house?! Look here: online mortgage calculator. Buy house for best price. When you want blog, you can take it wordpress theme sytle sheet plugin. Start good web design for your blog.