KÄYTTÖOHJEET

ValoVedetKäyttöohje ValoVesien värähtelyuutteille

Uutteet ovat ns. varastovahvuuksia. Nautitaan 1-2 tippaa lasilliseen vettä sekoitettuna. Suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti 2-3 viikon jaksoissa, mutta kuuntele myös omaa intuitiotasi. Ravistele pulloa ennen sen ensimmäistä käyttöönottoa noin minuutin ajan ja muutaman kerran aina ennen käyttöä.

Voit myös tehdä varastopullosta käyttötipat ja nostaa näin uutteen taajuutta. Laita 10 tai 20 ml steriloitu tippapullo lähes täyteen lähdevettä. Lisää varastouutetta 3-5 tippaa ja säilytysaineeksi pipetillinen noin 40 % alkoholia.(vaihtoehtoisesti myös luomu-omenaviinietikka käy) Nauti samoin kuin varastouutetta.
Säilyy huoneen lämmössä. Suojaa suoralta auringonvalolta ja voimakkailta sähkömagneettisilta kentiltä.(tietokone, mikroaaltouuni, kännykkä jne.)

Pohjolanvalouutteen annostelussa voit käyttää myös seuraavaa vaihtoehtoa: Aamuisin kaksi tippaa ja iltaisin viisi tippaa vesilasillisen kera, 1-2 viikon ajan. Pidempi yhtämittainen kuuri ei ole tämän uutteen kohdalla tarkoituksenmukainen, koska kahdenviikon jälkeen sen vaikutus alkaa hiipua. Kuuri kannattaa kuitenkin uusia kahdenviikon kuluttua. Sen jälkeen suosittelemme noin kahden kuukauden taukoa. Tämä aikana koko olemuksemme ehtii palautua ja puhdistautua pois vanhoista käsittelemättömistä tietoisuuden pintaan kohoavista kuonista, joita saattaa purkautua ulos aina solutasolta lähtien. Puhdistava vaikutus voi tuntua mm. väsymyksenä, syvempinä erikoislaatuisina unina sekä yleisenä tunnemaailman ailahtelevaisuutena, kunnes prosessoitu vapautunut energia tavoittaa levänneemmän olotilan.

When you want blog, you can take it wordpress business magazine templates, online free in internet. Download free files for: torrent, good service, take it. How buy house?! Look here: online mortgage calculator. Buy house for best price. When you want blog, you can take it wordpress theme sytle sheet plugin. Start good web design for your blog.